ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Συνεντεύξεις υποψηφίων

Ελευθερία Παγουλάτου: Νηπιαγωγός στο 17ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας, έχει υλοποιήσει προαιρετικά προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας με διοργάνωση ημερίδων στα νηπιαγωγεία Αγ. Νικολάου και

Καρδαμύλης, έχει υλοποιήσει πιλοτικό πρόγραμμα Διαφοροποιημένης Εκπαίδευσης το 2017-18 στο σχολείο της. Συμμετοχή ως εισηγήτρια σε επιστημονικά συνέδρια, παρακολούθηση σεμιναρίων που υλοποιούνται από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και από Πανεπιστημιακά ιδρύματα, συμμετοχή στη δημιουργία ψηφιακών σεναρίων στην πλατφόρμα ΑΙΣΩΠΟΣ. Από τον Ιανουάριο 2019 τακτικό μέλος του Π.Υ.Σ.Π.Ε Μεσσηνίας. Με καμία εμπειρία στα κοινά!
Προσδοκά να αποκτήσει μια πιο διεισδυτική ματιά στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης με στόχο να καταδείξει ότι μόνο με την ενεργή συμμετοχή του καθενός, μπορούμε να κάνουμε καλύτερο ό,τι μας αφορά στο χώρο που ζούμε.

Γιάννης Χριστόπουλος: Δάσκαλος, διευθυντής στο 10ο Δημοτικό Καλαμάτας, δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, ενεργό μέλος σε επιτροπές και φορείς του δήμου, αιρετός του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, με πλούσια δράση σε ζητήματα που απασχολούν νέους ανθρώπους με έμφαση στις γειτονιές, στα χωριά, τις υποδομές, την εκπαίδευση, αθλητισμό, πολιτισμό. Με πολυετή εμπειρία στα κοινά.

Προσδοκά να συμβάλλει με όποιο τρόπο κληθεί, στο νέο μοντέλο της τοπικής αυτοδοίκησης που θα προκύψει από αυτές τις εκλογές.

Για ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ φροντισμένες, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ με άξονα τον δημότη, ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ που δίνει πνοή στην τοπική οικονομία, ΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ όλων των δημοτών και περιοχών του δήμου, για ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ με δημότες που θα έχουν λόγο στα θέματα που τους αφορούν.

Δύο άνθρωποι ξεχωριστοί, που αντιμετώπισαν έως τώρα, υπό διαφορετική ματιά την τοπική αυτοδιοίκηση, από διαφορετικές αφετηρίες, εμπειρίες και δραστηριότητες. Με διαφορετικές προσδοκίες αλλά με έναν κοινό άξονα: το πάθος να είναι δημιουργικοί σε ό,τι κάνουν.

Γιατί αποφάσισαν να συμπορευτούν με το Βασίλη Κοσμόπουλο σ’ αυτή την ιδιαίτερης σημασίας διαδρομή;

Ο Βασίλης Κοσμόπουλος έχει το όραμα αλλά έχει και τη γνώση. Διαθέτει την εμπειρία αλλά στέκεται διεισδυτικά σε καθετί καινούριο, χωρίς έπαρση. Έχει τις κατάλληλες διασυνδέσεις προκειμένου να αποκτήσει η Καλαμάτα την εξωστρέφεια που χρειάζεται και ταυτόχρονα διαθέτει ενσυναίσθηση απέναντι στα ζητήματα και προβληματισμούς που απασχολούν τον πολίτη.
Ο Βασίλης Κοσμόπουλος δεν έχει ανάγκη από θέσεις εξουσίας για να προβληθεί, αντίθετα έχει τη διάθεση και το ήθος να αλλάξει τις εδραιωμένες νοοτροπίες και να ασκήσει συμμετοχική διοίκηση.
Συμμετέχουμε για να έχουμε μια πόλη που θέλουμε να ζούμε…

Ελευθερία Παγουλάτου
Γιάννης Χριστόπουλος
Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό του Βασίλη Κοσμόπουλου
ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ

messinialive.gr