ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Την Τετάρτη, 15 Μαίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Κοσμόπουλος με υποψήφιους του συνδυασμού «Καλαμάτα μπροστά», επισκέφτηκαν τον Κορδία και συνομίλησαν με κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν έντονα τη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους και άκουσαν με ανακούφιση τις προτάσεις του για την ανάπτυξή της.

Ο ανύπαρκτος δημοτικός φωτισμός, το ακατάλληλο οδικό δίκτυο και η δύσκολη πρόσβαση στην ακτή, αποτελεί τροχοπέδη για την ανάπτυξη της περιοχής, η οποία μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης, μετά τον κορεσμό της ανατολικής παραλίας. Ο κ. Κοσμόπουλος εξήγησε ότι το ΓΠΣ που τροποποιήθηκε με πρωτοβουλία της απερχόμενης δημοτικής αρχής και παρά τις αντιρρήσεις του ίδιου με την ιδιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος, είναι δύσκολο να τροποποιηθεί, αλλά όχι αδύνατον!
Επίσης τόνισε ότι η βελτίωση του βιολογικού καθαρισμού είναι στις προτεραιότητες του, όπως και η έμφαση στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, μέσα από την ίδρυση του γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με σκοπό την παροχή υποστήριξης στους αγρότες.