ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Tο Σάββατο 18 Μαΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος, με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε την ανθοκομική έκθεση.

Στις σκέψεις του συνδυασμού είναι η αναβάθμιση της γιορτής των λουλουδιών και η αναβίωση των «Ανθεστηρίων», που έχουν αφήσει ιστορία στην πόλη.

Την Κυριακή το πρωί επισκέφθηκαν κοινότητες του Ταϋγέτου και συνάντησαν κατοίκους στις Πηγές, την Αλαγονία και την Αρτεμισία. Υπάρχει έντονος προβληματισμός και απογοήτευση από τους κατοίκους, για την συνεχιζόμενη απαξίωση της περιοχής και εκφράσθηκε η φωνή αγωνίας για το μέλλον της.

Τα τελευταία προβλήματα στο οδικό δίκτυο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους κατοίκους και ήρθαν να προστεθούν στο άγος της Μαραθόλακκας, που είναι οικολογική βόμβα για το όμορφο βουνό.

Ο Βασίλης Κοσμόπουλος ενημέρωσε ότι στις 18 προτεραιότητες που θα δρομολογηθούν το πρώτο τρίμηνο της δημαρχοντίας του, σημαντική θέση κατέχει το ξεκίνημα δράσεων για την ανάπτυξη και προβολή των κοινοτήτων του Ταϋγέτου. Για να αντιστραφεί η σημερινή κατάσταση απαιτείται συστράτευση όλων όσων αγαπούν την περιοχή.