ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ο υποψήφιος δήμαρχος, με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος, δέχτηκε χθες Δευτέρα 20 Μαΐου, στο εκλογικό του γραφείο μαθητές της Β’ Λυκείου του 2ου Λυκείου Καλαμάτας, που είναι σχολείο «πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Τα παιδιά με την υπεύθυνη καθηγήτρια τους, ενημερώθηκαν για τις επαφές του Βασίλη Κοσμόπουλου, με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πρόσφατο ταξίδι του στις Βρυξέλλες.

Τους δόθηκαν σημειώσεις από τις επαφές και για τις αρμοδιότητες κάθε διευθύνσεως, που καλύπτουν όλο το φάσμα πολιτιστικών, αθλητικών, επιμορφωτικών εκδηλώσεων. Επίσης για τις ευκαιρίες από τα προγράμματα Erasmus, τα οποία ενδιαφέρουν τους νέους και τους δίνουν ευκαιρίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Το απόγευμα ο Βασίλης Κοσμόπουλος συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του, συνάντησε στα γραφεία τους μέλη του συλλόγου «Αρμονία». Στην συζήτηση δεσμεύθηκε, ότι η συνεργασία με τα πολιτιστικά σχήματα της πόλης θα είναι συνεχής. Όπως είπε, θεωρεί ευτύχημα την ύπαρξη αρκετών σημαντικών σχημάτων και πιστεύει ότι αποτελούν σημαντικό στοιχείο του πολιτιστικού κεκτημένου της πόλης.