ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Την Παρασκευή 10 Μαΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε καταστήματα στην οδό Αθηνών το πρωί και στο κέντρο το απόγευμα.

Η επαφή με τους καταστηματάρχες και τους συμπολίτες μας, που βρίσκονταν στα σημεία της περιοδείας, ήταν σε πολύ θερμό κλίμα και επιβεβαίωσε τα αισιόδοξα μηνύματα για την επιτυχία του συνδυασμού.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι συνδημότες μας έθιγαν και θέματα της καθημερινότητας, τα οποία χρειάζονται άμεση παρέμβαση. Ο υποψήφιος δήμαρχος διαβεβαίωσε, ότι η καθημερινότητα είναι στις προτεραιότητες του και ότι άμεσα θα αντιμετωπισθεί με νέα οπτική.

Ο Βασίλης Κοσμόπουλος απηύθυνε κάλεσμα για την παρουσίαση του προγράμματος του, την Δευτέρα 13 Μαΐου, στις 7.30 μμ, στην αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» και την εν συνεχεία συζήτηση με εξειδικευμένους ομιλητές με θέμα τον «αθλητικό τουρισμό». Ένα τομέα, που η Καλαμάτα από πρωτοπόρα πόλη στην Ελλάδα, έχει βρεθεί ουραγός, από την αδιαφορία της δημοτικής αρχής.