ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Την Πέμπτη, 9 Μαΐου, ο Βασίλης Κοσμόπουλος υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφτηκε τον ΔΕΔΔΗΕ.

Μίλησε με τον διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών κ. Γιώργο Καράμπελα, ο οποίος έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι η Καλαμάτα είναι από τις ελάχιστες πόλεις που διαθέτει υπόγειο δίκτυο και πρότεινε παρεμβάσεις αισθητικού τύπου στα σημεία που απομακρύνθηκαν οι παλιές κολόνες φωτισμού.
Το απόγευμα επισκέφθηκε τον σύλλογο των ΑΜΕΑ, όπου του εξεφράσθησαν τα παράπονα των μελών, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Η προσβασιμότητα στην πόλη δεν είναι σε ιακνοποιητικό επίπεδο, ο χώρος των γραφείων ακατάλληλος, δεν υπάρχει καμιά μείωση στο τιμολόγιο της ΔΕΥΑΚ.
Ο Βασίλης Κοσμόπουλος τόνισε ότι θα ακολουθήσει πολιτική στήριξης των και είναι αποφασισμένος να συμβάλλει για να αλλάξει η νοοτροπία κάποιων, ώστε να εξασφαλίζεται η ισότιμη διαβίωση των δημοτών.
Το βράδυ συναντήθηκε με εκπροσώπους των αθλημάτων σάλας (βόλλευ, μπάσκετ), που τον ενημέρωσαν για τις δυσκολίες στο να επιτελούν το προπονητικό τους έργο απρόσκοπτα.