ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

O υποψήφιος δήμαρχος, Βασίλης Κοσμόπουλος, με υποψηφίους του συνδυασμού του «Καλαμάτα μπροστά», επισκέφτηκε χθες Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019, την περιοχή των Γιαννιτσανίκων.

Μια ταχέως αναπτυσσόμενη συνοικία της Καλαμάτας, που όμως είναι ταλαιπωρημένη, από την εγκατάλειψη αρκετών χρόνων. H ενθουσιώδης υποδοχή των κατοίκων, που από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί , κατέδειξε, για άλλη μια φορά, την πίστη στην πρόταση του συνδυασμού.
Ο Βασίλης Κοσμόπουλος, που ήταν ήδη ενημερωμένος για θέματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης, τόνισε ότι πρωταρχικό μέλημα του δήμου θα είναι η ανακούφιση της καθημερινότητας των δημοτών. Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, βελτίωση του οδικού δικτύου, φωτισμός, καθαριότητα, δημιουργία στάσεων με στέγαστρο είναι βασικά αιτήματα της περιοχής, τα οποία θα ενταχθούν σε πρόγραμμα άμεσης αντιμετώπισης.
Ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφτηκε και συνομίλησε επίσης με επαγγελματίες στην περιοχή του γηπέδου Μπαχράμη, όπου του ευχήθηκαν καλή επιτυχία. Άλλη μια περιοχή, που η αναβάθμισή της θα αποτελέσει μια πρόκληση για τη νέα δημοτική αρχή.