ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Την Τρίτη, 7 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος, με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος, με υποψηφίους του συνδυασμού του, επισκέφτηκαν το μεσημέρι τον Σύλλογο Αρτοποιών. Το απόγευμα επισκέφθηκαν την περιοχή της Δυτικής παραλίας και συζήτησε θέματα που απασχολούν την περιοχή.

Οι κάτοικοι τόνισαν ότι αισθάνονται πολίτες δεύτερης κατηγορίας, σε σχέση με την ανατολική παραλία. Προβλήματα αναφέρθηκαν για τον πολεοδομικό σχεδιασμό, για τον βιολογικό καθαρισμό, την ΜΟΛΑΚ, για την απαξίωση του Πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, την κατάσταση των δρόμων.
Ο Βασίλης Κοσμόπουλος τόνισε την σταθερή θέση του για την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του δήμου. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι υπάρχει πολύ μεγάλο περιθώριο για την ανάπτυξη της περιοχής, καθώς πράγματι υπάρχει μεγάλη διαφορά από την ανατολική παραλία. Θεωρεί θετικό ότι γίνονται κινήσεις από την ιδιωτική πρωτοβουλία, ώστε να δημιουργούνται μονάδες που θα γίνουν πόλος έλξης επισκεψιμότητας.
Η παραχώρηση στον δήμο των 45 στρεμμάτων είναι μια σημαντική κίνηση, η οποία πρέπει να αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο.