ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Το όνομα και το σήμα του συνδυασμού του, όπως και ομάδα υποψηφίων που θα δώσουν μαζί του την εκλογική μάχη, θα παρουσιάσει ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Βασίλης Κοσμόπουλος, την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου, στις 7.00 το απόγευμα, στον ημιώροφο του ξενοδοχείου «Pharae Palace».

Με την ευκαιρία της συνάντησης με φίλους ο υποψήφιος δήμαρχος θα κάνει ενημέρωση και για το πρόσφατο ταξίδι του στις Βρυξέλλες και τις ενδιαφέρουσες επαφές του. Εν περιλήψει, στη διάρκεια της διήμερης παραμονής του στις Βρυξέλλες έτυχε θερμής υποδοχής από τον πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών, Karl Heinz Lambertz και άλλα στελέχη, πολιτικά και τεχνοκρατικά, του θεσμικού αυτού οργάνου. Πρόβαλε, δε, το όραμά του για την πόλη, για την ενεργή ένταξή της σε υπάρχοντα δίκτυα πόλεων, ανέδειξε τα πλεονεκτήματα του Δήμου, ενώ ενημέρωσε για τα πρόσφατα προβλήματα στον Ταΰγετο.
Το δεύτερο μέρος των συναντήσεων αφορούσε συζητήσεις με στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης για θέματα εκπαίδευσης, πολιτισμού, αθλητισμού και εθελοντισμού.
Έγιναν, μάλιστα, συγκεκριμένες προτάσεις για σύσφιξη των σχέσεων της Καλαμάτας και των Ευρωπαϊκών θεσμών.