ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Την ΔΕΥΑΚ, τα συνεργεία του Δήμου και το υπεραστικό ΚΤΕΛ, επισκέφθηκαν χθες ο Βασίλης Κοσμόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Στην ΔΕΥΑΚ συζητήθηκαν, με τον πρόεδρο και διευθυντή, οι προοπτικές εξέλιξης και τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η επιχείρηση.
Στο υπεραστικό ΚΤΕΛ τονίσθηκε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία για τον αναγκαίο εκσυγχρονισμό του κυκλοφοριακού και του συγκοινωνιακού, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι δημότες του Δήμου, άμεσα και άνετα. Από πλευράς της Διοίκησης, ετέθησαν τα προβλήματα που τους απασχολούν και για τα οποία ζητήθηκε η συνδρομή του Δήμου.
Στην επίσκεψη στα συνεργεία, δόθηκε η ευκαιρία να εκφρασθεί η άποψη του συνδυασμού, ότι οι εργαζόμενοι στον Δήμο θα έχουν σημαντικό ρόλο στην επόμενη μέρα, καθώς θα κληθούν να κάνουν πράξη το όραμα για καλύτερο Δήμο. Στο πλαίσιο αυτό θεωρούνται ουσιαστικής βαρύτητας συνεργάτες. Η επίσκεψη έγινε προ των εορτών, για να δοθεί και η ευκαιρία να ανταλλαγούν ευχές για τις άγιες ημέρες του Πάσχα.