ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Σε Ασπρόχωμα και Καλάμι περιόδευσαν τη Μεγάλη Τετάρτη υποψήφιοι του συνδυασμού “Καλαμάτα μπροστά” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Κοσμόπουλο, όπου δέχθηκαν τη διαμαρτυρία των κατοίκων για την εγκατάλειψή τους.

Η υποδοχή ήταν θερμή και οι προτάσεις του υποψηφίου δημάρχου για την επόμενη μέρα της περιοχής, έτυχαν μεγάλης αποδοχής.

Χθες ο κ. Κοσμόπουλος με υποψηφίους του επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Καλαμάτας, όπου αντάλλαξαν ευχές με τον δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα και με δημοτικούς υπαλλήλους. Υπήρξαν διαβεβαιώσεις εκατέρωθεν ότι θα υπάρξει αγαστή συνεργασία μετά τις εκλογές.

Στη συνέχεια, σε συνάντηση με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας Θανάση Πατικόπουλο, αναφέρθηκαν καίρια ζητήματα σχετικά με τη βελτίωση της αστικής συγκοινωνίας. Συμφώνησαν ότι χρειάζεται συγκοινωνιακή μελέτη και ριζική αντιμετώπιση των δρομολογίων, καθώς και ευελιξία με ακτινωτές διαδρομές μεταξύ κεντρικών δρόμων. Νέος στόλος σε mini bus και σύνδεση με όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές, περιλαμβανομένου και του αεροδρομίου.