ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Την Παρασκευή 3 Μαίου το απόγευμα, ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος, δέχθηκε στο γραφείο του συνδυασμού του, αντιπροσωπεία κατοίκων του Ελαιοχωρίου με τον πρόεδρο κ. Μάλαμα.

Στην συζήτηση, που έγινε σε πολύ θετικό κλίμα, αναφέρθηκαν τα προβλήματα της περιοχής και έγιναν επισημάνσεις από τους κατοίκους. Ο Βασίλης Κοσμόπουλος τόνισε ότι στις βασικές προτεραιότητες του, θα είναι η ισότιμη αντιμετώπιση των τοπικών κοινοτήτων και παραδέχθηκε ότι αυτό δεν έχει γίνει από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Το Σάββατο το απόγευμα, ο Βασίλης Κοσμόπουλος με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, παρέστησαν στον εσπερινό στο εξωκλήσι του Αγ. Γεωργίου, στην κορυφή του Καλαθιού.

Την Κυριακή το πρωί εκκλησιάστηκαν στην Νέδουσα, στο εκκλησάκι της Αγίας Μαύρας, του φίλου Παναγιώτη Πράττη. Στο πανηγύριζον εκκλησάκι παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι προσκυνητές, που στην συνέχεια απόλαυσαν την πλουσιοπάροχη φιλοξενία του ιδιοκτήτη του και την ομορφιά του τοπίου, παρά τον φθινοπωρινό καιρό